Im happy .

Assalamualaikum. 

Hi, dah lama aku diamkan diri. hahahahahahahaa. sebenarnya dah tak ada cerita nak diceritakan. Terlalu banyak benda dah berlalu. Ada yang sakit, ada yang seronok. But im still happy. yayayaya, aku tahu kat dunia ni, orang datang dan orang pergi dari hidup kita. Aku dah lama terima semua tu. Memang takdir dan ketentuan Allah tu kena sebijiiikk kat diri aku. Kita semua hanya merancang, Allah menentukan. Memang mula mula aku happy dengan kehidupan aku. Ada orang tersayang, orang hargai aku, orang yang aku sayang kat sekeliling aku. Masa tu aku cuma nampak bahagia dan aku masih tak pandai nak menilai baik buruk seseorang tu. Ya, mungkin sekarang aku dah dapat  pengajaran dari situ. 

Nak bercerita soal hati, memang sampai mati tak akan pernah tamat. Apa yang aku boleh luahkan, yang hati aku terlalu sakit masa tu. MASA TU lahh. NOT NOW. Allah swt tu memang adil. Dia tak akan beri ujian yang kita tak mampu nak hadapi. kan? Aku sakit sekejap je, alhamdulillah. Cuma aku seorang dan aku seorangggg je yang rasa. Apa yang aku rasa, tapi Allah swt ada bersama aku. Allah faham hati aku. Allah faham perasaan aku. Kalau aku ingat balik, memang aku tak kuat nak hadapi tu semua. Maklumlah baru pertama kalinya aku diperlakukan seperti itu. Tapi, Allah maha adil. Apa yang aku dapat semua ni, ada hikmahnya. Aku dah ada life baru. Aku dah ada someone yang baru dan sangat sangat faham akan diri aku, sangat sangat menghargai diri aku. and i hope, u will stay untill my last breath. Thanks afi. 

Aku terima dia, kerana diri dia, hati dia. Dia terlalu baik. Dia terima aku seadanya. 14.1.14 haritu, kitorang dah setahun. Pejam celik pejam celik dah setahun. Rasa macam sekejap je masa berlalu. Dan aku rasa aku dah terlalu lama tak update blog ni. Sampai aku dah tak tahu nak edit nak melawakan lagi blog ni dah. So, kembali lah ke blog yang asal.(( Padahal dulu kaki edit blog)) hahahaha. Okay kat sini, aku tak ada moment nak cerita pasal kisah aku dengan si dia. Tapi aku akan simpan dalam hati dan ingatan aku. Insyaallah sampai bila bila. Im sooo sooooo sooorrryyyy sebab dah lama tak update. Okay bye xoxo Assalamualaikum.